Slovenščina  Italian - Italy  Deutsch (DE-CH-AT)  English (United Kingdom)  

IZ NAŠE BOGATE PONUDBE
 
kliknite tukaj in si oglejte, kaj vse vam
ponujamo za vaše užitke

 

PONUJAMO

 
CrtaIntroTekst.jpg
 
V gostišču Pri Marjotu ponujamo vse tisto, kar je potrebno, da bo vaše doživetje v Goriških Brdih popolno. Odlična hrana, lastna vina, kvalitetna prenočišča ter odlično izhodišče za vse vaše izlete po Brdih.

  

PuscicaNastevanjeVelika.jpgrestavracija za 150 ljudi

CrtaIntroTekstVmesna.jpg

PuscicaNastevanjeVelika.jpg5 apartmajev oziroma sob

CrtaIntroTekstVmesna.jpg

PuscicaNastevanjeVelika.jpgzunanja terasa s pogledom na Brda

CrtaIntroTekstVmesna.jpg

PuscicaNastevanjeVelika.jpgsprejem avtobusov

CrtaIntroTekstVmesna.jpg

PuscicaNastevanjeVelika.jpgtipična briška kuhinja

   
 
CrtaIntroTekst.jpg

 

preberi več

 

 

 

VREME

 

CrtaIntroTekst.jpg

 

V Gonjačah se v naslednjih dneh obeta
  

 

  CrtaIntroTekst.jpg

 

 
Kulinarična ponudba

Kulinarika je v Brdih enako (skoraj) pomembna kot vino. Skozi celotno zgodovino razvoja vinarstva, se je večala tudi pestrost tipične briške kuhinje. Skozi vse letne čase lahko uživamo v mnogih svežih pridelkih, ki jih podari narava. Tudi v našem gostišču je poskrbljeno, da lahko poizkusite prave briške jedi (jota, pršut, polenta, golaži, zavitki, kostanji, ...) in pristno briško kapljico iz naših vinogradov. Vabljeni, da se nam pridružite. Poskrbite za pravočasno rezervacijo na naših kontaktih,

 
Zunanja terasa

slika2mala.jpgČe popotujete po naših Briških  gričih, vam postanka v gostišču Pri Marjotu ne bo žal. Ob poletnih dneh, predvsem pa poletnih večerih, se lahko poleg dobri hrani in vinu predajate tudi odličnem razgledu iz naše terase. V senci trt se bo pravilno ohlajeno kakovostno domače vino še kako prilegalo. Ko pa potegne še rahel vetrič, pa je doživetje popolno. Lahko pa se z naše terase povzpnete še na bližnji 24 metrski razgledni stolp, kjer vas bo pogled na celotna Brda vsekakor prevzel.

 
Sprejem avtobusov

avtobus.jpgGostišče Pri Marjotu se lahko pohvali s takšno kapaciteto sedišč, da lahko istočasno sprejme goste tudi s treh turističnih avtobusov. Za razliko od ostalih pa se lahko pohvali, da ima za avtobuse tudi primeren parkirni prostor. Gostišče se namreč nahaja tik ob znani turistični atrakciji Goriških Brd, 24 metrskem razglednem stolpu, kjer je dovolj veliko parkirišče tudi za večje število avtomobilov ali avtobusov. Tako je omogočen enostaven dostop gostom do gostišča kot tudi varno parkiranje vozil z vso prtljago.

 


 

copyright Gostišče Pri Marjotu 2010 - 2019 |  oblikovanje in izdelava strani  mkg.Creative

 
Sporočilo
  • Naša spletna stran uporablja piškotke. Vam omogočajo boljše delovanje strani, nam pa stalno izboljšavo vsebin.
    Ali se strinjate z uporabo piškotkov na naši strani?